Kuidas Amburist lapsevanem teistest tähemärkidest lastega läbi saab

Ambur on seltskondlik isiksus. Tema puhul on optimism ja entusiasm esiplaanil ka lapsevanema kohustustes olles. Seiklushimulisele Amburile meeldib lapsi oma reisidele kaasa võtta ja ta kaasab neid oma tegemistesse. See on osa tema laste haridusest. Ta julgustab neid ka ise maailma avastama. Ta on oma lastele eelkõige sõber ja kamraad. Distsipliin on juhuslik ja rutiini püütakse igati vältida. Amburil on suurepärane veenmisvõime, mistõttu on ta kasvatusprotsessis enamasti edukas. Esiplaanil on sõbralikud suhted ja igakülgselt arendav tegevus. Ambur ei kannata, kui tema tegevusvabadus on piiratud ja ta vajab hingamisruumi, mistõttu võib lastekasvatamine mõnikord näida ka piirava kohustusena. Ambur ei kannata ka laste üliemotsionaalseid ja dramaatilisi jonnihoogusid või manipuleerivaid kapriise. Kindlasti on Amburist lapsevanem lõbus ja lustakas. Ta võib olla vahel küll pisut taktitu, aga mitte kunagi pahatahtlik. Amburile meeldivad lõbusad kodused koosviibimised, millest alati ka lapsed osa saavad. Ta kodu ei pruugi olla viimase peal korras, sest väike segadus ei häiri teda ennast, aga see on kindlasti mugav paik elamiseks.




Amburist vanema läbisaamine Jäärast lapsega

Sensatsiooniliselt tulised, aga seejuures huvitavad suhted. Amburit ei häiri Jäärast lapse ülekeev energia, tema lärmakus ja riskihimu. Ka seda, et Jäärast lapsega juhtub sageli õnnetusi, ei võta ta suure traagikana. Ta isegi on ettevaatamatu ja trotsib ohte. Jäärast lapsega mängib ta meelsasti siis, kui laps on väike ja hiljem leiavad nad koos aja veetmiseks sportlikke ning seiklusrikkaid tegevusi. Rohkelt reisides ja teadmistele orienteerudes pakub ta Jäärast lapsele väga sobiva keskkonna kasvamiseks ega piira tema tegevusvabadust liigselt. Närvidele võivad käia Amburile aga Jäärast lapse jonnitujud. Võib juhtuda ka nii, et Jäärast laps jonnibki hoopis vähem sellise kasvatuse all.




Amburist vanema läbisaamine Sõnnist lapsega

Nad on väga erinevad. Sõnn on maast-madalast üsna omandihimuline, paindumatu ja armukade. Ta vajab kindlat päevarežiimi, turvalisusetunnet ja traditsionaalset haridust. Ta ei soovi vanematega pidevalt mööda maailma ringi keerutada. Pigem meeldib talle kasvada looduse rüpes ja sellega tihedalt kontaktis olles. Amburist vanemal on raske mõista Sõnnist lapse turvalisusevajadust ja omandihimu. Sõnni raevuhood vihastavad Amburit. Sõnnist last solvab Amburist vanema taktitus ja ta on vihapidaja, mossitab kaua. Ta keeldub katsetamast uusi asju, Amburil pole nii palju kannatust, et talle põhjalikult selgitada kõike. Põhiolemuselt on Sõnnist lapsed küll optimistid ja väga ausad, suudavad organiseerida ja omas tempos toimides ka oma plaane lõpule viia. See Amburile meeldib Sõnnist lapse puhul, aga see kõik võtab liiga palju aega.




Amburist vanema läbisaamine Kaksikutest lapsega

Võiks arvata, et Kaksikutest lastega on hea läbisaamine. Siiski on Kaksikutest lapsed liiga püsimatud isegi Amburi jaoks. Kujunevad heitlikud suhted: kohati klapivad hästi ja siis käivad teineteisele närvidele. Kahepalgelised ja riukalikud Kaksikud armastavad klatšida ning intrigeerida juba lapseeas, Amburile ei pruugi see meeldida. Mõistus on Kaksikutest lastel mitmekülgne ja ideid sajab kui rahet, mistõttu Amburi loodud intellektuaalne keskkond on sobilik ja stimuleerib neid hästi. Amburil jääb puudu järjekindlusest nõudmistes. Ilma distsipliini ja järjepidevuseta nõudmistes võivad Kaksikud ülekäte minna.




Amburist vanema läbisaamine Vähist lapsega

Tundlikke Vähkisid võib solvata Amburite hõivatus ja vähene seotus koduga. Vähist lapse kasvatamisel peaks Ambur end tõsiselt kätte võtma. Vähk vajab vanemlikku kinnitust, et teda armastatakse. Ambur ei ole kuigi tundeline ja on küllalt pinnapealne sellistes asjades. Tal on lihtsalt hoopis teised asjad tähtsad. Vähist laps tahab rippuda oma vanemate (eriti ema) küljes, mis Amburist vanema tegevust tõsiselt piirab. Vähist laps võib olla liiga väsitav tema jaoks. Aga ta suudab julgustada põhiolemuselt ujedat last iseseisvusele, ise oma “tiibu sirutama”. Amburist vanemad suhtlevad liiga palju ja on liiga sõltumatud, Vähist laps ei soovi olla kogu aeg esiplaanil ja nähtaval. Mõnikord tahab ta oma “kivi alla peituda”. Vähist lapses võib ilmneda jonnakas ja virisev pool. Kui ta muutub valdushimuliseks ja armukadedaks, siis püüab ta hoida kinni kõigest, mis turvatunnet tekitab.




Amburist vanema läbisaamine Lõvist lapsega

Lõvi tähemärgist lapsed meeldivad Amburile. Neis on sära ja julgust, Lõvid on ideaalsed lapsed just Amburi jaoks. Lõvist lapsed paistavad teiste seast silma ja on säravate annetega. Raskem on Amburil tema Ego kontrolli all hoida. Siin võib Ambur ka hätta jääda. Aplaus ja ringikappamine meeldib küll mõlemale, samuti reisid ja seltskondlikud üritused, aga Lõvist lapse isekust on vaja ohjeldada. Lõvi võib vihastada ka selle peale, kui Amburilt “vastu nina” saab. Lõvi eneseusku Amburist vanem ei kahanda. Ilmselt ei kaldu Ambur Lõvist last ka ära hellitama, sest tal polegi sellist kalduvust. Laste kasvatamises võib ta olla üsna ratsionaalne ja asjalik, lihtsalt järjepidevust napib.




Amburist vanema läbisaamine Neitsist lapsega

Põikpäine, kriitiline ja terava mõistusega Neitsist laps on “paras pähkel” Amburile. Neitsile meeldivad kindlad reeglid, aga Ambur ei tea eriti midagi reeglitest. Neitsist last häirib ka korratus ja stiihia, mis Amburiga kaasas käib. Korralagedus, tembutamine, lärm, taktitus ja ebadelikaatne käitumine on Neitsi jaoks väga ebameeldivad asjad. Amburiga aga käivad need omadused sageli kaasas. Ambur ei ole just frivoolne, aga ei käitu traditsionaalselt viisakalt, mistõttu Neitsist laps võib oma vanemaid isegi häbenema hakata. Amburit Neitsist laste kriitilisus ei häiri, ta ei märka pisiasju. Teda häirib hoopis Neitsist laste liigne tagasihoidlikkus ja pedantsus, pisiasjadest häiritud olemine ja komplekside küüsis
vaevlemine.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop mehele


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Numeroloogia kalender


Ripats: jäär


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Kaelakee: amburi tähtkuju


Külmakott: Lifewit 40 l


Merkaba täht: maasika kvarts


Kaelakee: kaljukits


Kausid (6 tk) (maht 800 ml)


Padjakate 80 x 80 cm (2 tk)


Taro kaardid: Tarot of the Little Prince (ainult kaardid)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused