Kas riietumise stiil reedab, millisest tähemärgist inimene on?

Riietusmise stiili mõjutab lisaks tähemärgile ka tõusumärk sünnikaardis. Avaldab mõju ka see, kas tegemist on “piiripealse” või “puhta” tähemärgiga. Mõju võib avaldada pisut ka planeetide seis sünnikaardis.

JÄÄR

Silmatorkavalt maitsekad ja moekad inimesed on sageli Jäärad, sest nad oskavad leida kauplustest häid, stiilseid ja moekaid asju ning seejuures parima hinna ja kvaliteediga. Jäär ostab pigem kallima eseme, mis on kvaliteetsem ja millel on pikem eluiga. Ta eelistab universaalseid, moekaid ja naturaalsest kvaliteetsest kangast rõivaid. Ehtsate vääriskividega ehted on just Jäära tähemärgist naiste eelistus. Jäära puhul on märksõnad kvaliteet ja moodne klassika.




SÕNN

Sõnn ei hooli värvide, faktuuri ja materjalide kooskõlast, mingitest peensustest ja riietub pigem tunde järgi. See, mida ta kannab, peab tunduma talle õige. Polegi tähtis, kas ka teised nii arvavad. Nooremad Sõnnid eelistavad nahka, teksat ja sportlikku stiili ning mugavust. Sõnni tähemärgist naised kipuvad truuks jääma oma noorepõlve stiilile, kasutavad sageli erksaid toone ja lopsakaid suuri ehteid. Sõnnid on enesekindlad oma riietust valides ega lase end mõjutada. Riietus peab tunduma õige nii katsudes kui kandes ja Sõnni eelistused võivad olla mitmesugused. Sõnni tähemärgist mehed on riietust valides pigem konservatiivsed.




KAKSIKUD

Kaksikute esmane eelistus on teksad, jakid, džemprid ja seda raugaeani välja. Kaksikud ei armasta rangeid kostüüme, liigset pidulikkust ja äririietust. Nemad eelistavad mingit laadi universaalset stiili, mida saab kohandada ja täiendada erinevate huvitavate lisanditega. Kaksikute riietus on multifunktsionaalne. Neile meeldivad geomeetriliste kujunditega mustrid ja ehted. Kaksikutele meeldivad ka tehismaterjalist rõivad, mida on lihtne hooldada. Nad kannavad talvel pigem tehismaterjalist kergeid üleriideid ja jopesid kui karusnahku. Märksõnaks nende stiili puhul on nooruslikkus.




VÄHK

Vähkide stiil on “kodukootud”, enamasti nad ei järgi moodi. Vähile meeldivad lihtsad ja vaba lõikega rõivad, mis siluetti ei järgi ja on mugavad kanda. Vähi riietus on mitmekesine, selles on folkloori- ja rahvuslikke elemente, meeldivad ka rahvarõivad. Vähi tähemärgist naised eelistavad pluuse, kootud vöösid, tikitud riideid ja neile meeldivad laiad seelikud ning kleidid. Ehetest meeldivad sõled, prossid, pärlid, pärlmutter ja hõbeehted. Vähi tähemärgist mehed eelistavad sportlikku riietust. NB! Vähid ei talu sünteetikat, see mõjub nende enesetundele halvasti. Nad armastavad kanda kõike, mis on naturaalne ega aja rõivastuse valimisel moodi taga.




LÕVI

Lõvile meeldib glamuur ja võimaluse korral on tema rõivastus luksuslik ning tõmbab tähelepanu. Kuld- ja hõbeehted, kallid kellad, kvaliteetsed materjalid, efektsed tegumoed on just nende jaoks. Tüüpilised Lõvid on need, kes moodi loovad ega luba endale hoolimatust välimuse suhtes. Nad loovad ise stiili ja eelistavad kvaliteeti, kallimaid tooteid, nad ei salli odavat masstoodangut. Kui majanduslik seis vähegi lubab, siis Lõvi priiskab oma riietusega ja uhkeldab oma välimusega. Lõvi riietus peab olema eelkõige kvaliteetne ja kallis, ta püüab sellega silma paista.




NEITSI

Asjalik ja ratsionaalne Neitsi on seda ka riietumisel. Neitsid kasutavad ühte ja sama riietust erinevates kombinatsioonides, riideid ostes täiendavad juba olemasolevat garderoobi. Neitsi riidekapis ei ole palju rõivaid, aga erinevaid riideesemeid saab omavahel mitmekesiselt kombineerida. Neitsid võivad kanda ka odavaid mudeleid, aga seejuures väga maitsekaid ja Neitsi rõivad on alati väga puhtad. Kallid ehted jätavad Neitsi tähemärgist naise ükskõikseks, ta eelistab metallehistööd, ebatavalisi ehteid ja materjale. Neitsi isikupära väljendubki pigem rõivastuse lisandites. Neitsi tähemärgist mehi mood üldse ei huvita ja sportlik stiil neid ei tõmba. Nad kannavad kõige meelsamini ülikonda või teksapükse koos pintsakuga.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Käevõru: oonüks


Seinakaunistus: puu


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Kaelakee: fluoriit


Skulptuur: kass


Nukk Sarah


Võtmehoidja: ametüst


Lihvimata kristallid


Käevõru: ema ja tütar



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused