2023 aasta horoskoop (Skorpionile)

See aasta toob arvatavasti kaasa mitmesuguseid suuremaid muutusi Sinu elus, eriti just isiklikus elus ja armuasjades. See paneb proovile Sinu kohanemisvõime ning oskuse asjadega paremini toime tulla.

See aasta ei ole hea aeg väga suurte plaanide teostamiseks, pigem tasuks keskenduda neile ideedele ja mõtetele, millele oled juba kaua mõelnud.

Peaksid olema ettevaatlikum oma igapäevaste toimetuste juures. Kipud olema tormakas, mistõttu võivad paljud asjad Sinu kontrolli alt väljuda. Hiljem on nende lahendamine juba keerulisem ülesanne.

Väga suurt rõhku tasuks panna inimsuhete toimimisele. Mõtle hoolikalt, mida ütled, kuidas ütled ja kellele ütled. Kui muutud selles hoolimatuks, võid endale tekitada vaenlasi.




Suurepärane aasta selleks, et oma koduses elus midagi suuremat korda saata. Kui oled planeerinud remonti või elukohavahetust, siis see aasta on hea aeg selle teostamiseks.

Lähedased inimesed vajavad sellel aastal rohkem Sinu tuge ja abi. Kindlasti peaksid jälgima seda, et Sa kõiki asju nende eest ära ei teeks, vaid piirduksid nõuannete andmisega. Sealjuures tuleb jälgida seda, et oleksid objektiivne.

Suurepärane aasta reisimiseks. Eriti tasub külastada paiku, mis on eksotilised.

Liigu aktiivsemalt looduses. Seeläbi tagaksid endale kõige parema sisemise tasakaalu.

Rohkem tasuks kuulata teiste inimeste nõuandeid ja ideid. See aitab Sul paremaid otsuseid langetada.




ARMASTUS

Armastusele tasuks kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Sellel aastal tuleb teha palju jõupingutusi selle nimel, et partneriga suhe toimida saaks. Arusaamatusi on sellel aastal päris palju. Nende lahendamine eeldab Sinult suuremat jõupingutust.

Mõtle hoolikalt sellele, mida partnerile ütled ja kuidas ütled ja mida üldse ütlemata jätad.

Sinu partner võib olla praegu tavalisest tundlikum, mistõttu võivad Sinu väljaütlemised palju probleeme tekitada. Ära suru oma mõtteid peale.

Suurepärane aeg selleks, et partneriga paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See tugevdab suhet ning rahustab mõlemat osapoolt.

Väga oluline on see, et romantikal oleks kindel koht. Selles vallas tasuks midagi uut ja põnevat ette võtta. Hea aeg mõnele romantilisele reisile minekuks.

Ära anna partnerile lubadusi, mida Sa täitma ei hakka. Mõtle hoolikalt enne, kui mõne lubaduse annad.




Kõikvõimalikud koduga seonduvad ettevõtmised tuleksid kasuks ning aitaksid suhet tugevdada. Seetõttu tasub sellel aastal ellu viia need plaanid, millele oled juba kaua mõelnud.

Rohkem tasuks oma partnerit toetada ja julgustada igapäevaste asjadega tegemisel. Koduses elus tasuks üheskoos kõik plaanid ellu viia. Praegu võib-olla ei ole kõige parem aeg soorollide jaotamiseks.

Kui oled vallaline, siis aasta pakub Sulle mitmesuguseid uusi võimalusi, kuid peaksid vältima kiirustamist. On oht ämbrisse astuda. Kriitilise pilguga tasuks üle vaadata need ootused, mida Sa oma väljavalitule sead.




TÖÖ

Tööalased asjad eelnevad sellel aastal suuremat kannatlikkust. Pead hoolikalt jälgima seda, et kõik asjad oleks kontrolli all ja väldiksid liigset kiirustamist. Soovitud eesmärkideni jõudmine võib võtta kauem aega, kui oleksid osanud arvata. Seepärast ära endale liialt palju kohustusi korraga kanda võtta.

Kui teed füüsilist tööd, siis pead arvestama sellega, et sellel aastal ei ole Sinu organism nii tugev, kui Sa võib-olla oleksid seda arvanud. Seepärast on oht, et väsinuna sattud õnnestustesse.

Oma teadmisi ja oskusi tasuks tööalastes asjades täiendada. See tagab Sulle suurema enesekindluse ning aitab eesmärkide poole paremini liikuda. Suurepärane aeg neile, kes õppimisega tegelevad.

Ärielus toob see aasta kaasa palju huvitavaid seiklusi ja põnevust, samas ka palju väljakutseid. Oluline on see, et Sa kõikvõimalike asjade pärast liigselt ei muretseks. Ole lihtsalt aktiivne ja valmis härjal sarvist haarama.




Hea aeg kõikvõimalike rahvusvaheliste suhete arendamiseks ja tugevdamiseks.

Nii tööalases kui ka ärielus tasuks rohkem keskenduda koostööle. Iseseisvalt on Sul praegu palju raskem eesmärkide poole liikuda.

Hoia korras tööalased rahaasjad. Kui teed selles osas vigu, tuleb kõik see Sul enda taskust kinni maksta. Ja vigade tekkimise võimalus on sellel aastal suur.

Ametiasutustega suhtlemisel hoia ennast vaos. Praegu ei ole hea aeg teravateks väljaütlemiseks, kuigi Sul võib selleks täielik õigus olla. Mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Seeläbi hoiad ära suuremad probleemid.

Kui oled endale tööd otsimast, tasuks sellel aastal silmad lahti hoida. Sulle on avanemas päris palju uusi võimalusi. Et nendest võimalustest osa saada, tuleb kiiresti tegutseda.




TERVIS

Üldiselt on see aasta tervise osas Sinu jaoks päris hea aeg. Eriti hea on aeg nendest haigustest vabanemiseks, mis on Sind juba viimastel aastatel kimbutanud. See muidugi tähendab seda, et pead oma ravimisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörama. Niisama ei juhtu mitte midagi.

Suuremaid jõupingutusi tasuks teha selle nimel, et oma vaimne tasakaal säilitada. See tähendab seda, et leiaksid endale igapäevaselt rohkem tegevusi, mis Sulle meelerahu pakuksid. Rohkem tasuks liikuda looduses ja olla füüsiliselt aktiivsem. Ära muretse kõikide asjade pärast, sest muretsemine mingeid probleeme Sinu elus ära ei lahenda.

Aasta keskpaiku peaksid olema oma tervise osas veidi ettevaatlikum. Siis on Sinu organism tavalisest tundlikum ning immuunsus väiksem.




Hoia oma toiduvalik mitmekesine ja tervislik, kuna sellel aastal on Sinu organism toiduvaliku suhtes väga tundlik. On oht seedeprobleemide tekkimiseks.

Naissoost Skorpionid peaksid oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama, eriti kõikvõimalike nakkushaiguste suhtes. Haigestumine on väga tõenäoline.

Jälgi, et Sinu igapäevased ettevõtmised oleksid tasakaalus. Väldi enda kurnamist. Kui mingi asi läheb tasakaalust välja, on ka tervisemured kiired tulema.

Liikluses tasuks olla sellel aastal ettevaatlik. Oled tavalisest mõnevõrra pealiskaudsem ja hoolimatum, mistõttu võid sattuda õnnetustesse, seda nii jalakäijana kui ka autojuhina.




RAHA

Rahaasjades peaks olema see aasta päris hea aeg. Arvatavasti leiad endale ka mitmesuguseid uusi võimalusi lisaraha teenimiseks. Siiski ei tähenda see seda, et saaksid rahaasjad päris hooletusse jätta. Peaksid hoolikalt mõtlema, kuidas raha säästa ja kuidas rahaasju igapäevastele asjadele kulutades kõige paremini korraldada.

Jälgi seda, et Sa oma investeeringutega sellel aastal liialdustesse ei läheks, sest on oht ämbrisse astuda. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada rahaotsuste tegemisel.

Raha laenamisel tuleb olla ettevaatlik. Laenude tagasimaksmine võib kujuneda palju keerulisemaks, kui Sa oleksid seda osanud arvata. Teistele inimestele raha laenamisel tuleb arvestada võimalusega, et jääd sellest rahast lihtsalt ilma.




Aasta teises pooles võid langetada rahaasjades mõne päris ootamatu otsuse ning see võib Sulle valusalt kätte maksta. Seetõttu tasuks kõik asjad hoolikalt läbi mõelda ning vältida kiirustamist.

Rahaasjadest ei tasu sellel aastal eriti oma sõpradega rääkida. See võib tekitada kadedust või isegi viha. Rahalised küsimused võivad sellel aastal rikkuda nii mõnegi sõprussuhte.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogilised analüüsid


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Vihmavari: roosiaed


Seinakaunistus: hunt


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kaelakee: türkiis


Kaelakee ja kõrvarõngad


Kaelakee: liblikas


Seinapilt lõuendil või kapal: rooshibisk


Käevõru: ema ja tütar


Vaas

Seotud postitused