Kiivi on tuntud oma magusa ja mahlase viljaliha poolest, kuid paljud ei tea, et ka selle koor on söödav. Kiivi koor on toitaineterikas ja võib olla suurepärane lisand igapäevasesse toitumisse.
Loe edasiRubriik: Kokakunst
Õhuline õunakook
Kaneeline ja kergelt pähklimaitseline õunakook. Kook maitseb väga eriliselt ning sobib suurepäraselt peolauale.
Loe edasiKülm magustoit marjadega
Kergesti valmistatav külm magustoit sobivate marjadega. Vähe koostisaineid. Meeldib suurtele ja väikestele maiasmokkadele.
Loe edasiRabarberi-hapukoorekook
Mõnusalt mahlane ja hapukas rabarberikook, mis võiks olla kohustuslik kook rabarberihooajal. Valmib kiiresti.
Loe edasiPehmed sidruniküpsised
Tugeva sidrunimaitsega pehmed küpsised. Kerge valmistada ja maitsevad imehästi. Sobivad suurepäraselt peolauale.
Loe edasiRabarberi-leivavorm
Rabarberi-leivavorm on huvitavat maitseelamust pakkuv magustoit, et see järgi proovida.
Loe edasiKeeks “Ekstra”
Väheste koostisosadega lihtne keeks, mida saab igaüks maitsestada vastavalt soovidele.
Loe edasiMango toidulaual
Indiast pärit mangopuu on pistaatsia sugulane. Mango vili on suur ning võib olla ümmargune, piklik või neerukujuline. Õhuke sile koor võib olla kollakas, punakas, roosakas, rohekas, oranžikas.
Loe edasiPraetud räimed
Üks väga maitsev ja lihtne kalatoit. Mõnusalt krõbe ja seest juustune kalatoit. Sobib suurepärasel keedukartulite ja majoneesi-hapukoorekastmega.
Loe edasiMandlimaitseline kohupiimakook
Kergesti valmiv mõrumandli maitsega kohupiimakook viib keele alla nii väikestel kui suurtel. Soovi korral võid koogile lisada ka rosinaid.
Loe edasi