Milline ema Sa oled?

Astroloogilises mõttes pole olemas häid ega halbasid emasid. Iga ema on oma lapsele parim. Selle materjali lugemine annab Sulle paremini mõista, milline ema Sa oled. Ehkki ema omadused tulevad inimesel sisemusest, tasuks siiski kõrva taha panna mõningaid näpunäiteid, mida antud materjalist leida võib.

JÄÄR

Oled inimene, kelle jaoks on oluline suur perekond. Oled alati energiast pungil ning oled seda valmis oma perekonna hüvanguks ka ära kasutama. Oled oma olemused liider ning sodiaagimärkidest esimesena on Sinu käsutuses ka suurepärased vanemlikud oskused ja instinktid. See tähendab seda, et oskad lastega suurepäraselt toime tulla ning Sa ei lase neil üle pea kasvada. Kindel kord ja laste juhendamine on see, mis aitab Sul oma laste usalduse võita ning vältida tülisid. Ehkki pead oma lapsi väga kalliteks, ei hakka Sa neid kunagi takistama, kui on kätte jõudnud aeg lasta lastel oma teed minna.

Samas tuleb Sul olla ka teatud määral ettevaatlik. Oled küllaltki tulise loomuga inimene, millega võid oma laste kasvatamisele enam kahju tekitada, kui head. Kipud kergesti vihastama ja oled ka üldisemalt üsnagi impulsiivne. Seetõttu võid kergesti öelda oma lastele asju, mida hiljem kahetsema pead. Sa ei ole pika vihaga, mis aitab lastega suhtlemisel pikemaajalisi pingeid vältida, kuid lühemaajalised solvumised võivad olla sagedased. Seepärast tuleks Sul ennast selles vallas enam kontrollida.




SÕNN

Oled inimene, kes on alati kindlalt jalgadega maa peal. Näitad lapse kasvatamisel välja sihikindlust ja püsivust. Suudad oma lapsele pakkuda turvalist keskkonda kasvamiseks, mis aitab kaasa Sinu lapse turvatunde suurenemisele. Mida suurem on aga turvatunne, seda enesekindlam Sinu laps täiskasvanuna olema saab. Püüad oma lapsele alati pakkuda midagi sellist, mis viiks teda tihedamini kokkupuutesse loodusega. Jalutad, ujud, matkad jne. Oled ka valmis oma lapse muresid alati ära kuulama, näidates oma lapse ärakuulamisel väga suurt kannatlikkust.

Sinu puhul on lapse kasvatamisel kõige suuremaks probleemiks see, et võid olla oma lapse suunas vägagi kangekaelne, surudes talle peale oma arvamusi. See võib Sulle tekitada vägagi suuri probleeme siis, kui Sinu laps on jõudnud teismelise ikka. Oled inimene, kes läheb kergesti liialdustesse toitumisel, mistõttu tuleks Sul jälgida seda, et Sinu laps selles osas mõõdukusele rõhku paneks. Pead meeles pidama seda, et palju toitu ei tähenda palju armastust.




KAKSIKUD

Sinu laps on suure tõenäosusega väga hästi informeeritud kõigest sellest, mis ümbritsevas maailmas toimub. See on tingitud sellest, et Sind ennast mõjutab informatsiooni planeet Merkuur. Selline informatsioonile rõhu asetamine tingib ka selle, et vestled väga palju oma lapsega, mis arendab tema mõtlemisvõimet ning suhtlemisoskust. Sinu laps ongi suure tõenäosusega vägagi jutukas. Suudad väga hästi mõista seda, mida Sinu laps ühel või teisel ajahetkel vajab, mis aitab kaasa lapse kasvatamisele.

Pead lapse kasvatamisel jälgima seda, et oleksid kindlalt jalgadega maa peal. Kipud tihtilugu pilvedes hõljuma, tekitades seeläbi oma lapsele liigseid illusioone. Ka peaksid vältima seda, et oma lapse eest kõik raskused enda kanda võtaksid, sest see tõrjub Sinu lapse eemale vastutuse kandmise oskusest.




VÄHK

Sinu jaoks on oluline see, et saaksid oma lapsele pakkuda meeldiva koduse keskkonna. Püüad selles osas alati arvestada oma lapse mõtete ja arvamustega, kuid samas ei lase Sa oma lapsel kodust keskkonda ka ära rikkuda. Sinu jaoks on oluline see, et mõistaksid täielikult oma lapse mõttemaailma, mistõttu püüad temaga tihtilugu erinevaid vestlusi arendada. Sealjuures on aga oht selles, et kipud oma mõtteid lapsele peale suruma. Sellest tuleks Sul hoiduda. Ehkki püüad oma lapsele pakkuda kõike seda, millest arvad tal puudus olevat, oskad Sa sealjuures liialdustesse minemist vältida. Seetõttu ei ole vaja Sinu puhul vaja muretseda sellepärast, et oma lapse ära võiksid hellitada.

Pead meeles pidama seda, et Sa ei saa oma last kõikide asjade eest kaitsta. Ehkki pakud oma lapsele turvalist kodust keskkonda, tuleb Sul õpetada oma last ka ümbritsevas maailmas hakkama saama. Ettevaatlikum peaksid olema ka sellega, et Sa ei tekitaks oma lapses hirmusid kõige selle ees, mis väljapool koduseinu on.




LÕVI

Oled oma lapsele suurepäraseks emaks. See on tingitud sellest, et oskad lapsega suhelda, temaga mängida ning ka tema mõtteid mõista. Mäletad väga hästi seda, kui Sa ise noor olid. Oled oma olemuselt elu lõpuni nooruslik. Tule elemendiga inimesena oled Sa seikluslik, mistõttu saab ka Sinu laps osa paljudest erinevatest ettevõtmistest ja seiklustest, mida ta mäletab ka täiskasvanuna. Oled väga helde inimene, mistõttu võib ohuks kujuneda see, et hellitad oma lapse ära. Sinu laps võib tunda seda, et ta on oma ema universumi keskpunktis.

Pead pidevalt oma motiive ja sihte lapse kasvatamisel üle vaatama, et seeläbi tagada oma lapsele parimad tulemused edaspidiseks eluks. Ehkki pöörad oma lapsele väga suurt tähelepanu, peaksid olema ettevaatlik sellega, et Sa tema eest kõiki asju ära ei teeks. Sinu laps peab hakkama juba varakult õppima iseseisvust ja vastutuse kandmist. Hoidu sellest, et Sinu laps jääks Sinu enda varju.




NEITSI

Emaks olemine tähendab seda, et tuleb tegeleda väga paljude asjadega ning seda üheaegselt. Sinu jaoks on see kerge ülesanne. Oskad oma aega ja tegevusi suurepäraselt planeerida, mistõttu saavad Sul ka kõik olulised asjad kenasti õigeaegselt tehtud. Lisaks on Sinu jaoks oluline see, et koduses keskkonnas valitseks kord, kuigi võid selles vallas aeg-ajalt ka liialdustesse minna. Sinu jaoks on oluline see, et saaksid olla kellelegi kasulik ning oma lapse kasvatamine on selle soovi täitmiseks suurepärane väljund. Oled alati oma lapsele toeks ja julgustuseks.

Sinu puhul on lapse kasvatamisel kõige suuremaks probleemiks see, et toetud liigselt loogikale. See võib muuta Sind lapse silmis külmaks, eriti emotsionaalsetes küsimustes. Oled täiuslikkuse poole püüdleja, mistõttu võid oma lapse suunas seada liialt suuri ootusi, millele tal on raske vastata. Et suudaksid lapse kasvatamisel parimaid tulemusi saavutada, tuleks kasuks see, kui võtaksid seda kõige veidi vabamalt.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (karmad)


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Partnerlushoroskoop


Skulptuur


Kaelakee ja kõrvarõngad


Vaagen


Kaelakee ja kõrvarõngad


Skulptuur: noodid


Kaelakee: kaalud


Taldrikud (6 tk) (28 cm)


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Kaelakee: mäekristall



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused