Feng shui vannitoas

Feng shui vaimne väljund on esmamulje tunnetus, mis tekkib inimeses ühes või teises paigas, ruumis või keskkonnas. Vannitoal on otsene seos hea tervise ja käekäiguga. Vannituba ja tualett on kohad, kus vesi (sümboolselt raha) ära voolab. Hea energia peab neisse ruumidesse saama sujuvalt sisse ja sealt ka välja voolama takistusteta. Seega pole väga uhked ja rikkaliku sisustusega vannitoad feng shui seisukohalt alati head. Hea energia jääb sinna liiga kauaks pidama. Hiinlased eelistavad lihtsaid ja funktsionaalseid vannitubasid ning tualette. Siiski peaksid need ruumid olema meeldivad, puhtad ja mahedates värvides, kindlasti ka meeldivate esemetega sisustatud.




Kui vannitoas on olemas aken (ideaalis peakski olema), siis sobib sinna ka toataimi paigutada. Käterätikute parim värv on sinine või roheline, mõjutab vett vabalt torudest alla voolama. Sinine ja sinakasroheline on väga head värvid tualetile ja vannitoale, sest on seotud vee elemendiga. Heledad värvid on tumedatest alati paremad. Punane ei sobi, kuna vesi ja tuli on vastandid. Kui vannituba asub abielusektoris, võib selle ka kütkestavamalt sisustada ning sinna meeldivaid iluasju paigutada. Kuna vannituba on feng shui seisukohalt negatiivne ruum, ei ole ju hea, kui kogu romantika ja armastus lihtsalt minema uhutakse. Kui vannituba asub maja keskel (hea õnne piirkonnas), siis saadab see kogu majja või korterisse negatiivset energiat. Uhub hea õnne torudest alla.




Kui paigutada kõigile neljale seinale peeglid, siis paneb see ruumi sümboolselt kaduma. Ka kahhelkivid vannitoa seinakattena omavad sarnast efekti. Ka ruumi välisküljele võib peeglid panna. Ebasoodsad kohad vannitoa jaoks on veel eesukse kõrval või vastas. Ilmakaartest ei sobi edel, kirre ja lõuna. Edelas või kirdes kannatab tervis, lõuna asend ajab nägelema, eesukse kõrval tekitab halva maine. Ei tohiks olla ka pika koridori otsas, tekitab selle suunas halba energiat. Vannitoa ja tualeti asend ei ole ka rikkuse, kuulsuse või karjääri sektoris soodne. Soovitavalt peaks vannituba ja tualett olema eraldi ruumides (või vähemalt sirmiga eraldatud). Vannituba peab olema alati puhas, sest hallitus, halb lehk või tilkuvad kraanid ning muud probleemid tekitavad halba energiat. Veetorud tuleks võimaluse korral varjata. Kui vannitoa uks paistab eesuksest sisenedes, elutoast, köögist või voodist, tuleb see alati kinni hoida. Ülemise korruse tualett ei tohiks asetseda köögi või eesukse kohal. Avatud vannitoad (en suite) ei ole feng shui seisukohalt soovitavad. Keraamilised pinnad on vannitoas abiks ebasoodsa asendi ja negatiivse energia parandamisel. Võib kasutada ka kuldlõikeproportsioone vannitoa esemete puhul (1:1,618).




Olulisemad nipid:

– Tualett peaks nii vähe tähelepanu äratama kui võimalik.

– Vannituba ja tualett ei tohiks asuda otse koridori teisel poolel oleva põhiruumi vastas ega pika tühja koridori otsas.

– Vannitoa ja tualeti uksed peaksid olema alati suletud ja WC poti kaas alati all.

– WC ja vannituba peaksid olema eraldi ruumides või sirmiga (poolseinaga) eraldatud.

– Tualett ei tohiks asuda maja keskel (kõige ebasoodsam koht), see levitab halba energiat kogu majas või korteris.

– Tualett ei tohiks asuda eesukse lähedal, majja sisenev hea energia põrkub tualeti negatiivse energiaga.




– Vannituba ja tualett peaksid olema alati piinlikult puhtad ning kõik kraanid, torud ning ventilatsioon töökorras.

– Kui vannitoal on aken, siis aitavad allapoole äravoolu tasakaalustada ülespidi lehtedega taimed.

– Eeterlikud õlid, küünlad, luksuslikud vannitarbed jms aitab õnnelikuna püsida ja lõõgastuda, aga kõike seda ei pea olema liiga palju nähtaval.

– Hea vannituba on puhas, kuiv, soe ja alati kasutuses.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Partnerlushoroskoop


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Päikesepüüdja: elu puu, kuu, liblikas (3 tk)


Taro kaardid: Divine Animals Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Rummu tuhamägi


Konna kujuke: unakiit


Sall: The Garden (Claude Monet)


Kaelakee ja kõrvarõngad


LED küünlad (3 tk)


Kõrvarõngad: süda ja käed


Serviis 4-le inimesele



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused