Selle seenepiruka muudavad eriliseks kamajahu ja kaalikas, mis annavad pirukapõhjale väga erilise maitse. Pirukas maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.
Loe edasiRubriik: Kokakunst
Kuidas säilitada kartulit üle talve
Kõige parem on hoida kartuleid ületalve korralikus maakeldris. On võimalik säilitada ka kortermaja keldris või kinnisel rõdul.
Loe edasiGrillida saab kõike
Grillimine ja grillipeod on suvel väga populaarsed. Tänapäeval on pea igas peres olemas mingid moodsad grilliseadmed, mida saab ka autos kõikjale kaasa võtta.
Loe edasiRoheline tee on kasulik, aga mitte alati
Rohelise tee kasulik toime on ammu tõestatud. Selles on palju antioksüdante, mis aitavad organismil puhastuda. See ergutab maksa tööd, omab vähivastast toimet, vähendab halba kolesterooli, aitab vererõhku alandada, südameprobleeme ennetada, mõjub seedimisele hästi.
Loe edasiMarjade ja puuviljade külmutamine
Enamik marjadest või puuviljadest sobivad ka külmutamiseks, eelistama peaks aga neist vitamiinirikkamaid (mustad sõstrad, vaarikad, murakad, maasikad jt.).
Loe edasiJuustune forellisupp
Imelihtsalt valmiv koorene kalasupp forelli või lõhega. Vähe koostisaineid ja valmib kiiresti.
Loe edasiKaramelline õunakook
Karamellise maitsega kiiresti valmistatav õunakook. Maitseb kõige paremini soojalt. Maitseb nii suurtele kui väikestele.
Loe edasiVastlakuklid moosipalliga
Imehea vastlakukli võib valmistada ka moosipalliga. Valmivad kiiresti ja maitsevad kindlasti kogu perele. Tore üllatus ka külakostiks.
Loe edasi15 valet söömise kohta
Tehtud uurimused näitasid, et kehakaalu seisukohalt on täiesti ükskõik, kas põhisöömaaeg leiab aset hommikul, lõuna ajal või õhtul. Oluline on ikka toidu kogus, mis päeva jooksul sisse süüakse.
Loe edasiVastlamuffinid
Kes meist vastlakukleid ei teaks? Aga miks mitte kasutada kuklite asemel muffineid. See küpsetis on vähem “saiasem”, kuid maitseb imehästi.
Loe edasi