Väheste koostisosadega lihtne keeks, mida saab igaüks maitsestada vastavalt soovidele.
Loe edasiSilt: vanillisuhkur
Mandlimaitseline kohupiimakook
Kergesti valmiv mõrumandli maitsega kohupiimakook viib keele alla nii väikestel kui suurtel. Soovi korral võid koogile lisada ka rosinaid.
Loe edasiRabarberikissell
Rabarberikissell on teada-tuntud magustoit iga eestlase jaoks. Serveeri vahukoore, kohupiima, kohupiimavormi või jäätisega. Kisselli võib pakkuda ka joogiks.
Loe edasiBanaani-šokolaadikeeks
Valmista väga erilist maitseelamust pakkuv keeks. Mõnevõrra meenutab keeks nii maitselt kui ka välimuselt leiba.
Loe edasiJogurti-hapukoorekook
Mahedamaitseline kook jogurti ja vahustatud hapukoorega. Pealt kaunistatuna sobib suurepäraselt ka peolauale.
Loe edasiPorgandi-rummipallid
Neile rummipallidele annab porgand omapärase maitse ja tekstuuri. Retseptis näidatud koostisainetest saab valmistada umbes 30 rummipalli.
Loe edasiKüpsised “seened”
Üllata oma külalisi seenekujuliste küpsistega. Need küpsised pakuvad häid maitseelamusi ja silmailu kõigile.
Loe edasiÕunavaht
Õuna- ja kaneelimaitselist vahtu on kerge valmistada. Maitseb nii väikestele kui ka suurtele. Tore üllatus ka peolaual.
Loe edasiLihtne õunakook
See mõnusalt hapukas õunakook valmib kerge vaevaga.
Loe edasiAhjusaiad kohupiimaga
Kergesti valmivad ahjusaiad kohupiimaga, kookoshelvestega ja banaaniga. Valmivad kiiresti. Tegemist on nostalgiliste ahjusaiade edasiarendusega.
Loe edasi