2022 aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: pixabay.com

2022. aasta peamiseks märksõnaks on Sulle harmoonia. Tunned vajadust suurema stabiilsuse ja harmoonia järele ning teed selle saavutamiseks ära nii mõndagi. Võimalik, et teed mitmeid suuremaid muutusi oma välimuse juures, millega Sa tõsiküll päris tihti rahule ei jää. See sunnib Sind neid muutusi päris tihti ette võtma.

Suhtled aktiivselt nende inimestega, kes on Sulle kõige olulisemad ja lähedasemad. See võimaldaks Sul ennast hästi tunda ja pingeid leevendada.



Sinu tähelepanu hakkavad köitma mitmed uued eluvaldkonnad, millega püüad aktiivselt tegelema asuda. Sa ei karda sellega kaasnevaid võimalikke katsumusi, sest kõik uus tundub Sulle äärmiselt põnevana.

Oma unistustele tasuks rohkem keskenduda. Ehkki Sulle võib tunduda, et unistuste elluviimine on praegu liialt keeruline või isegi võimatu, ei ole tegelik olukord päris selline. Tõsi, kõik asjad nõuavad jõupingutusi ja keskendumist, kuid saad kõigega kenasti hakkama.



TÖÖ

Tööalases elus võid tunda sellel aastal tavalisest suuremat rahulolematust. See on tingitud sellest, et Sa ei tunne ennast praeguse töö juures mitte kõige paremini. Põhjused on peamiselt seotud Sinu suurte ootustega, mida praegune töö ei paku. See aasta ei soosi aga äkilisi muutusi. Kui muutud tormakaks, võid sattuda olukorda, kus hakkad oma otsuseid kahetsema. Kui Sul on tõsimeeli selline soov, et töökohta vahetama asuda, tuleb oodata ära õige hetk. See nõuab suurt kannatlikkust.

Tööalased asjaajamised peaksid Sul kulgema päris hästi. Midagi ei tule Sulle kätte niisama lihtsalt ning edu saavutamiseks tuleb Sul ennast päris palju pingutada.

Oma ressursse tuleks Sul tööalases elus hoolikamalt hinnata. Ära võta ette rohkem, kui tegeleda jõuad, sest vastasel korral võid leida ennast ülemuste pahameele keskelt.

Sulle sobiks sellel aastal rohkem iseseisev töö, sest meeskonnatöö sunniks Sind kiirustama ja seeläbi oleksid vead kerged tekkima.



Püüa hoida suhted kolleegidega ja ülemustega headena. See eeldab seda, et pead mõned oma soovid või vajadused maha suruma, kuid see on praegu hädavajalik selleks, et tööasjad hästi kulgeksid.

Kui oled tööd otsimas, siis sellel aastal tuleb olla kannatlik. Kõik hilineb ja viibib. Kui kirjutad mõnele firmale kirja ja saadad CV, siis varu aega, sest vastused ei tule kohe. Jälgi tähelepanelikult kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas, sest see võimaldaks Sul tabada ära õige hetke, millal tegutsema asuda.

Hea aasta õpilastele ja üliõpilastele. Uute teadmiste ja oskuste omandamine on soositud. Kui leiad endas piisavalt tahtejõudu, kujunevad õpingud edukateks. Ka kõikvõimalike eksamite sooritamine ei tohiks Sulle sel juhul peavalu valmistada.



ARMASTUS

Armuelus on Sinu peamiseks sihiks harmoonia ja stabiilsus. Sinu ootused partneri suunas pole nii suured, kui tavaliselt, mis aitab suhte toimimisele omajagu kaasa. Oskad oma partnerit võtta sellisena nagu ta on, mistõttu on ka kriitikat üksteise suunas mõnevõrra vähem.

Üheskoos tasuks rohkem aega veeta. See annaks suhtele juurde uut energiat. Romantika vallas tasuks rohkem midagi uut ja põnevat proovida. Seda ei pea tegema muidugi kogu aeg, kuid aeg-ajalt võiks seda ikka teha.



Kui Sul on partneri ees midagi varjata, siis suure tõenäosusega tuleb see sellel aastal ühel või teisel viisil ilmsiks. Erilisi probleeme see aga suhtesse kaasa ei too. Muidugi sõltub ka sellest, mida oled partneri eest varjanud.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks Sulle päris palju häid võimalusi pakkuma. Oluline on see, et oleksid ka ise aktiivsem tutvuste otsija, sest seeläbi jõuaksid sihile.

RAHA

Rahaasjadesse tuleks sellel aastal suhtuda konservatiivsemalt. Mõtle sellele, kuidas raha kokku hoida ja kuidas lisa teenida. Ideid peaks Sul tekkima siit ja sealt. Tõsi, enamik neist pole teostatavad, kuid mõned neist on hästi teostatavad.



Hoia korras kõik rahaasjadega seonduvad dokumendid. Kui teed selles osas mõne tõsisema eksimuse, on seda hiljem väga keeruline lahendada.

Raha teenimine on otseses seoses sellega, kuivõrd palju ennast tööalaselt pingutad. Kui lased ennast lõdvaks, hakkab vähenema ka Sinu sissetulek.

Väldi kõikvõimalikke rahalisi riske ning ära lase teistel inimestel endale rahaasjades survet avaldada. Ehkki sooviksid saada teistelt inimestelt kasulikke nõuandeid, ei ole need nõuanded Sinu olukorras mitte kõige paremini teostatavad.

Ühel või teisel moel tuleb Sul sellel aastal aktiivsemalt tegeleda kinnisvaraküsimustega. Otsuste langetamine selles vallas ei saa olema kerge ülesanne, kuna informatsiooni hankimine võib kujuneda keeruliseks. Oluline on varuda aega selliste otsuste tegemiseks, et ära hoida võimalikud negatiivsed tagajärjed.



TERVIS

Oled sellel aastal mõnevõrra optimistlikum kui varasematel aastatel. See annab väga positiivse tõuke sellele, milliseks kujuneb Sinu tervis. Vigastuste tekkimise oht sellel aastal mõnevõrra suurem, mistõttu tasuks säilitada kõikide tegevuste juures ettevaatlikkus.

Tasuks rohkem rõhku panna looduslikele eluviisidele. See tugevdaks praegu Sinu organismi kõige enam.

Seotud postitused