2018-2019 aasta talvehoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Talvekuud peaksid olema Sulle üldiselt head, kuid inimsuhete vallas võivad esile kerkida probleemid, mida arvasid juba lahendanud olevat. Nüüd pead jälle nende probleemidega usinamalt tegelema asuma, et seeläbi parimate tulemusteni välja jõuda. Kindlasti tuleks kasuks see, kui oleksid valmis tegema mõningaid järeleandmisi oma soovide osas.

Armuasjad on praegu heas seisus ning romantika ja kirg esiplaanil. Püüad leida rohkem võimalusi selleks, et oma partneriga rohkem koos aega veeta. Püüa oma tunnetest rohkem rääkida, sest see aitaks suhte toimimisele kindlasti kaasa.

Hea aeg selleks, et koos partneriga mõni väiksem reis ette võtta või külastada näiteks spaad. Ka jalutuskäigud talvises looduses tuleksid mõlemale osapoolele kasuks ning aitaks tugevdada suhet.



Kui oled vallaline, siis neil talvekuudel ei pruugi Sulle erilisi uusi võimalusi avaneda, kuid eeltööd kevadeks saaksid siiski teha.

Keegi Sinu perekonnas võib kogeda sellel talvel midagi väga meeldivat ja huvitavat. See mõjub ka Sulle väga positiivselt.

See talv on suurepärane aeg selleks, et hakkaksid oma koduses majapidamises millegi olulise elluviimisega rohkem vaeva nägema, sest soovitud tulemuste saavutamine peaks olema Sulle praegu tavalisest kergem ülesanne. Ära aga hakka kiirustama oluliste asjadega tegelemisel, sest see võib kaasa tuua tagasiööke. Kindlasti kaasa koduste plaanide teostamisse kogu perekond.



Tööalases elus tuleb Sul olla valmis mõningateks takistusteks ja probleemideks. Ehkki Sinu plaanid on head, ei ole nende elluviimine kerge ülesanne. Võimaluse korral tasuks Sul praegu pigem keskenduda rutiinsematele asjadele. Väga suurt tähelepanu peaksid praegu pöörama detailidele, sest need mõjutavad Sinu ettevõtmisi oluliselt enam, kui varem. Mõtle hoolikalt läbi oma sammud.

Rahalistes asjades võib Sulle sellel talvel peavalu valmistada mingi dokument, mis on valesti koostatud või hoopis kaotsi läinud. Seetõttu ei pruugi oodatud raha Sinuni jõuda. Pead ennast üsna palju pingutama, et selle dokumendiga kõik asjad joonde ajada.

Üldiselt on Sinu rahaline seis aga hea ning Sul on head võimalused ka selleks, et hankida endale mõningaid selliseid asju, mida kaua soovinud oled.



Juriidilised küsimused võivad Sulle palju peavalu valmistada. Need ei tekita Sulle praegu küll kahju, kuid nendega tegelemine ei laabu nii hästi, kui Sa seda soovinud oleksid. Sõbrad saaksid Sind selles osas aidata, mistõttu pöördu julgemalt nende poole.

Sul tuleb oma sugulastega rohkem suhelda. Võimalik, et pead neid ka mingites olulistes asjades toetama ja mõned asjad ka nende eest ära tegema. Vaata, et Sa ennast ära kasutada ei laseks.

Peaksid neil talvekuudel rohkem oma tervise eest hoolt kandma. Kroonilised haigused võivad Sind praegu kimbutama hakata. Ära jää enda ravimisel hiljaks.

Naissoost Sõnnid kuulevad mingit sellist informatsiooni, mis aitab neil edaspidi kergemini edu saavutada.

Meessoost Sõnnid võiksid rohkem usaldada oma sisetunnet oluliste otsuste tegemisel. Mingi asi, mis on Sulle varem peavalu valmistanud, leiab neil talvekuudel positiivse lahenduse.

Seotud postitused