Milline on inimene, kes on sündinud 14. septembril

14. septembril sündinud inimene on uuendusliku meelega ning väga ettevõtlik oma ideede ja plaanide teostamisel. Temas on ühendatud oskused ja kavalus, mistõttu suudab ta ületada kõikvõimalikke takistusi ja raskusi.

Ta on väga sõnaosav inimene, kes oskab oma mõtted teisteni viia, samas oma tunnetest rääkimisega jääb ta hätta.

Ta paneb suurt rõhku uute teadmiste omandamisele, sest seeläbi suurendab ta oma kindlustunnet. Ka püüab ta kursis olla olemasoleva informatsiooniga, et seeläbi langetada igapäevaselt paremaid otsuseid.




Kõikidesse asjadesse, mille ta endale eesmärgiks seab, nendesse ta ka usub, mistõttu viib ta oma plaanid ja sihid alati ellu. Kui ta on endale juba mingid sihid seadnud, siis neid ta juba nii naljalt muutma ei asu.

Ehkki ta on uuenduslik inimene, siis mängivad tema elus olulist rolli ka traditsioonid. Tema tähelepanu köidavad mitmesugused ebaharilikud ja põnevad eluvaldkonnad, millega ta võib ennast küllaltki tihedalt siduda. Ta tunneb ebaharilikest ja omapärastest asjades siirast rõõmu.

Tööalastes asjades on ta laia mõttelennuga. Talle meeldib tegeleda selliste tööasjadega, kus ta saaks ise ka otsuseid langetada. Ta on oma olemuselt rahutu, mistõttu vajab ta tööalases elus muutusi ja vaheldust. Rutiinse töö tegemisega ta suure tõenäosusega hakkama ei saaks.




Tema töö peaks olema selline, mis pakuks talle nii vaimset kui ka füüsilist virgutust.

Armuasjades on ta küllaltki kriitiline oma partneri tegevuste suhtes. Ta on armastav ja romantiline ning pöörab suurt tähelepanu kodu arendamisele. Oma tunnetest rääkimine pole talle aga kõige tugevam külg.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Sünnihoroskoop


Töö ja raha aastahoroskoop


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Velaze


Seinapilt lõuendil või kapal: üksik puu


Kööginoad (2 tk) - WMF


Tekk (180 x 220 cm)


LED küünlad (3 tk)


Skulptuur


Võtmehoidja: lind


Pealamp: Black Diamond Storm 400


Taro kaardid: The Spirit Animal Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused